Netwerken

Alle aangesloten fysiotherapeuten zijn geregistreerd in het kwaliteitsregister en voldoen aan de eisen zoals vastgesteld door het netwerk. De fysiotherapeut begeleidt en ondersteunt u om zo optimaal mogelijk te kunnen leven met uw aandoening.

Netwerken

 

FyraNet

Fyranet is een samenwerkingsverband van eerste en tweedelijns fysiotherapeuten in de regio Zutphen Deventer. Het opzetten van Fyranet is een initiatief van de vakgroep reumatologie Zutphen/Deventer en de paramedische dienst van het Deventer ziekenhuis. De doelstelling van Fyranet is om de behandeling van reumapatiënten met alle betrokken hulpverleners beter op elkaar af te stemmen.

Lees meer over FyraNet

SchouderNet

Schoudernet is een netwerk van eerste en tweedelijns fysiotherapeuten in de regio van het Deventer Ziekenhuis. Het schoudernet is een initiatief van het schouderteam van dit ziekenhuis. De doelstelling is de begeleiding van patiënten met schouderklachten tijden de hele klachtenperiode en herstelfase beter op elkaar af te stemmen. Om dat te bereiken is er gestructureerd overleg tussen de deelnemende fysiotherapeuten en is er regelmatig contact met de behandelend orthopeed van het netwerk.

Lees meer over SchouderNet

HartNet

Hartnet is een kennisnetwerk van eerste en tweedelijns fysiotherapeuten in de regio van het Deventer Ziekenhuis. Dit netwerk richt zich op de problematiek van patiënten met hartklachten.

Lees meer over HartNet

ParkinsonNet

Het ParkinsonNet bestaat uit regionale netwerken van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van parkinson of op parkinson lijkende aandoeningen (parkinsonismen). De netwerken zijn gecentreerd rond een of meerdere maatschappen neurologie van de regionale ziekenhuizen.
De fysiotherapeut die bij dat netwerk hoort heeft extra opleiding gevolgd op dit gebied en onderhoudt contact met neurologen, ergotherapeuten en logopedisten binnen het netwerk. De doelstelling van het ParkinsonNet is om de behandeling van de ziekte van Parkinson met alle betrokken hulpverleners beter op elkaar af te stemmen.

Lees meer over ParkinsonNet

Back to Top